Tue. Sep 26th, 2023


ComingSoon sprak De val met Jillian Bell en Joshua Leonard, die ook mee schreven aan de film, over Hulu’s hilarische komedie over het laten vallen van een baby. De komedie wordt uitgezonden op 13 januari.

“Lex (Anna Konkle) en Mani (Jermaine Fowler) zijn een gelukkig jong stel, runnen hun ambachtelijke droombakkerij in Los Angeles en zijn enthousiast om samen een gezin te stichten. Een reis naar een tropisch eilandresort voor de bruiloft van een vriend, die samenvalt met de ovulatiecyclus van Lex, lijkt de perfecte gelegenheid om zwanger te worden. “Maar de goede vibes en hoge verwachtingen worden afgebroken wanneer, kort na aankomst in het paradijs, Lex per ongeluk de baby van haar vriendin laat vallen in het bijzijn van al haar vrienden. De hemel wordt een vagevuur voor ons paar als beschuldigingen, passieve agressie en oude wonden de reünie op het eiland beginnen te doordringen en de toekomst van Mani en Lex in diepe onzekerheid storten.

Tyler Treese: Jillian, de cast zit vol met mensen met een geweldige komische achtergrond. Hoe was de filmsfeer op de set? Ik weet dat het een strakke shoot was, maar ik heb het gevoel dat er onmiskenbaar goede improvisatie zal zijn.

Jillian Bell: Het meeste is geïmproviseerd en het was gek omdat ik met Utkarsh werkte [Ambudkar] nu … ik denk dat dit onze vierde film is en de rest, ik denk dat het onze eerste keer was. En ik werd gewoon verliefd op iedereen. Eerlijk gezegd hebben we zoveel inside jokes. Een van hen heeft Joshua op hem getatoeëerd, dus ik bedoel, ze moeten nu wel goede grappen kunnen maken. Ze waren heel behoorlijk.

Jozua Leonardo: Ik zal ook toevoegen, wanneer mijn telefoon 37 keer overgaat in 22 seconden, is het altijd de Laten vallen groepstekst, die zichzelf nog steeds ongeveer elke twee weken opnieuw invoegt.

Josh, je hebt de film samen met de regisseur geschreven. Wat is er gebeurd met dit idee om de komedie te baseren op het laten vallen van een baby? Het is een absurd concept, maar dat is ook precies waarom het zo goed werkt en zo grappig is.

Jozua Leonardo: Het is een absurditeit. Alle eer voor het oorspronkelijke idee voor deze film gaat naar de echtgenoot van Sarah Adina Smith, Shaheen. Ogenschijnlijk was Sarah geobsedeerd door meer kracht en wilde ze gewoon een idee krijgen van wat er gebeurt als iemand de biologische imperatief van hun geslacht verraadt. Ze wilde een switch maken en het uitproberen, want wat kon een vrouw doen waardoor ze onbedoeld zou mislukken? Ze vroeg haar man van vele, vele jaren, ze zei: “Wat kan ik doen om je het gevoel te geven dat ik gewoon geen materiële echtgenote of moeder ben?” En hij zei: “Ik weet het niet, ik denk dat als je een baby laat vallen.” En daar kwam het idee vandaan. Ze vertelde me dit tijdens een wandeling jaren geleden in LA en ik heb echt een ziek gevoel voor humor, dus zodra ze dit zei, maakte ik een buiging en kon ik niet stoppen met lachen gedurende ongeveer 90 seconden. Dus besloten we om het samen te schrijven.

Jillian, er is een hilarische ruzie waar jullie twee in terechtkomen als Josh zegt dat je personage het potentieel heeft om een ​​dropper te zijn. Dus, van de hele cast, wie denk je dat echt het potentieel heeft om een ​​dropper te zijn?

Jillian Bell: O mijn God. Ik had mezelf op deze vraag moeten voorbereiden, maar het is klote! Ik bedoel, moet ik iemand kiezen die een druppelaar zou zijn? Ik ga… o God. Oh God. Misschien Ik? Ik ben erg onhandig. Ik voel ook angst, alsof ik me zorgen ga maken over iets dat normaal is. Ik sta bijvoorbeeld op een roltrap en zeg: ‘Dit is niet normaal. Ik weet niet hoe ik op een roltrap moet komen!” En ik heb het gevoel dat ik elke keer ga vallen. Dus misschien ben ik de enige. Ik zal mezelf de schuld geven.

Joshua, een ding dat ik erg leuk vond aan de film was dat het niet alleen de relatie van Anna en Jermaine was die werd beïnvloed door deze babydrop – het zijn allemaal verschillende koppels. Hoe was het om de plotbalans te vinden, maar alle overeenkomende personages en zijverhalen hebben een impact en zijn ze ook memorabel? Het zou te gemakkelijk zijn om je alleen op de plot te concentreren, maar de hele cast krijgt hier de tijd om te schitteren.

Jozua Leonardo: Dank u zeer! We hebben tijdens het schrijfproces zeker ons best gedaan om erachter te komen welke mix van karakters samen interessant zou zijn in termen van het aan- en uitzetten van verschillende delen van onszelf en hoe verschillende mensen daarop zouden reageren. Eerlijk gezegd was dat ongeveer 30%, en de andere 70% was het samenstellen van dit fenomenale team van acteurs die niet alleen hun rol maakten, maar ze ook zoveel groter en specifieker maakten dan we ooit zouden kunnen. laat ze schrijven.

Jillian, ik hield van de scène met de pitch deck meeting. Hoe was het om dat te filmen?

Jillian Bell: Het was belachelijk. Ik denk dat ik met Josh heb gesproken omdat veel hiervan creaties van hem en Sarah zijn en ik dacht: “Ik kan wat dingen op krabbelen …” is dat niet wat ik deed? Ik denk het. Ik pakte een doos kleurpotloden —

Jozua Leonardo: Je liet het me pas zien bij de eerste opname. Ik zag het nooit totdat de camera aan het rollen was.

Jillian Bell: Dat dacht ik ook, maar ik kon het me niet herinneren. En het zijn gewoon de slechtste tekeningen van taxi’s en klokken en dingen die je ooit zult zien – alsof een kind het beter zou kunnen. En dit ben ik echt aan het proberen. Dus het is behoorlijk gênant.

Jozua Leonardo: Het is het beste pitchdeck ooit, alsjeblieft!

Jillian Bell: Ik dacht gewoon: “Wat als we in veel dingen goed zijn in het resort, maar pitchen voor een potentiële geldschieter is daar niet een van?”

Josh, ik wil je iets vragen over het werken met Elisha Henig, zijn karakter is de hele tijd zo hilarisch dat het lijkt alsof hij een mooie toekomst heeft in de komedie.

Jozua Leonardo: Er zijn er verschillende… Ik denk dat we ze memes zouden kunnen noemen – maar het waren kleine stukjes beeldmateriaal van Elisha die we met elkaar deelden terwijl de film werd gemonteerd, gewoon omdat ze ons nooit aan het lachen maakten. Elisha, een ander castlid, duidelijk jonger dan de hoofdcast, maar bracht veel humor, specificiteit en toewijding aan die belachelijke rol. Hij had zijn ethos. Het personage in de film heeft een enorme aanhang, het heeft een ethos, het is een soort van… Ik zal je de film laten kijken om dat te zien. Maar hij kwam met zijn eigen manifest dat hij had geschreven. Hij heeft echt het werk gedaan.

Jillian Bell: U kunt zeggen!

Jozua Leonardo: Ik denk dat het blijkt. Helemaal.

Jillian Bell: Hij is zo goed. Ik weet niet eens hoe oud hij is, maar hij is zo jong en ik heb zoiets van: “Ik kan niet wachten om te zien wat hij daarna gaat doen.”

By admin