Fri. Dec 1st, 2023


Toen DC een nieuwe Superman-film aankondigde als onderdeel van hun nieuwe film- en tv-universum, zeiden ze aanvankelijk alleen dat James Gunn – de nieuwe co-CEO van het bedrijf samen met producer Peter Safran – het script aan het schrijven was. Maar Gunn zelf bevestigde vandaag zelf dat hij de film ook gaat regisseren.

“Ja, ik ben aan het rijden superman: erfenis wordt vrijgegeven op 11 juli 2025”, schreef hij op zijn Twitter-account. “Mijn broer Matt vertelde me dat hij in tranen uitbarstte toen hij de releasedatum zag. Ik vroeg hem waarom. Hij zei: “Kerel, het is papa’s verjaardag.” Ik had het niet gemerkt.

ZIE MEER INFORMATIE: Het nieuwe DC-universum van films en shows

Gunn schreef verder: ‘Ik verloor mijn vader bijna drie jaar geleden. Hij was mijn beste vriend. Hij begreep me als kind niet, maar hij steunde mijn liefde voor strips en mijn liefde voor film en ik zou deze film nu niet maken zonder hem. Het is een lange weg geweest naar dit punt. Jaren geleden kreeg ik Superman aangeboden – ik zei aanvankelijk nee omdat ik geen unieke, leuke en emotionele manier had om Superman de waardigheid te geven die hij verdiende. Dus, iets minder dan een jaar geleden, zag ik een pad, in veel opzichten gericht op het erfgoed van Superman – hoe zijn aristocratische Kryptonische ouders en zijn boerenouders uit Kansas vertellen wie hij is en de keuzes die hij maakt.

De officiële aankondiging van superman: erfenis zei dat het “zich zou concentreren op Superman die zijn Kryptonische afkomst in evenwicht zou brengen met zijn menselijke opvoeding”. Het nieuws markeerde een paar tumultueuze maanden voor de Man of Steel nadat Henry Cavill verrassend terugkeerde als Superman in zwarte adamkondigde aan dat hij officieel terugkeerde naar het personage, en werd vervolgens in wezen een tweede keer gedropt, slechts enkele weken nadat Gunn en Safran DC Studios hadden overgenomen.

superman: erfenis is gepland om te openen in theaters op 11 juli 2025. De volgende DC-film, Shazam! Gods woede, draait vanaf vrijdag in de bioscoop. en van Gunn Voogden van de Galaxy Vol. 3 is vanaf 5 mei in de bioscoop te zien.

De beste DC Comics-filmposters aller tijden

Deze DC-filmposters zien er geweldig uit op een muur thuis of in een bioscoop.By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover