Fri. Jun 2nd, 2023


Een fan roept James Gunn op Twitter uit omdat hij liegt over Ben Affleck die Brave and the Bold regisseert, en Gunn reageert.

Gunn nam toe twitteren nogmaals om de geruchten aan te pakken, aangezien er nieuwe zijn opgedoken dat de voormalige caped crusader, Ben Affleck, de aangekondigde Batman-film zou kunnen regisseren, De dappere en de stoutmoedige. Deze incarnatie staat los van het universum met Robert Pattinson van Matt Reeves. De slagman films. Onlangs beschuldigde een fan Gunn ervan te liegen dat Affleck niet regisseerde. De dappere en de stoutmoedige sinds deze geruchten opdoken.

De fan plaatste een artikel over Affleck die mogelijk de regisseur was en vroeg sarcastisch: “Zei Gunn niet in een eerder interview dat Affleck Brave and the Bold niet regisseert? Ik snap dat Gunn een professionele leugenaar is, maar toch. Gunn antwoordde, “Jarenlang is het mijn belofte aan de fans geweest dat ik nooit tegen ze zal liegen… en dat heb ik ook nooit gedaan. Ik zou heel benieuwd zijn waarover je denkt dat ik gelogen heb. De fan zou reageren met foto’s van eerdere tweets waarin Gunn beweert dat hij DC niet zou willen leiden en dat hij geen Superman-film zou willen regisseren.

Gunn antwoordde, “Geen van deze waren leugens. Ik kreeg Superman aangeboden, maar ik deed het squadron. Een paar jaar later zag ik hoe ik Superman moest aanpakken en ik nam het. Ik wilde niet de enige CEO van DC zijn, maar toen ze langskwamen en mij en Peter aanboden, zei ik ja omdat ik me op de creatieve kant kon concentreren.”

Het is een hobbelige weg geweest om te navigeren door de kritiek die Gunn krijgt vanwege het nemen van beslissingen die niet populair zijn bij de toegewijde fans van de DCEU. Gunn en Peter Safran werden ingehuurd om de films van DC over te nemen en een uniforme visie te geven. Zijn specifieke visie omvatte het schrappen van enkele nieuw aangekondigde plannen voor de studio. Vorig jaar had Dwayne Johnson een langlopend passieproject van hem uitgebracht met zwarte adam, waar hij van plan was een mono-en-mono-nederlaag te doen met Henry Cavill’s Superman. Johnson verklaarde dat hij vocht om Cavill terug te brengen naar het blauw en rood voor een epische strijd tussen de goden. Toen Gunn en Safran eenmaal hun nieuwe rol hadden gekregen, besloten ze helemaal opnieuw te beginnen met Superman, met name met een verhaal uit zijn jeugd.

Ook zouden er geen films meer op de zwarte adam franchise, Wonderwoman 3 werd ook geschrapt en Jason Momoa en Zachary Levi moesten fans verzekeren dat er geen plannen waren dat hun personages zouden volgen.By admin