Mon. Jul 22nd, 2024


Voor een YouTuber die bokser is geworden, heeft Jake Paul een onwaarschijnlijke ambitie. Hij wil wereldkampioen worden en denkt dat dat in de komende twee of drie jaar gaat gebeuren.

“Ik wil wereldkampioen worden. Ik ga wereldkampioen worden en deze gevechten zijn slechts opstapjes om daar te komen. Ik word langzaam beter”, zei Paul Sky Sports-nieuws.

“Ik heb tegen wereldkampioenen gevochten en fenomenaal gepresteerd, dus wie weet wat er over twee of drie jaar gebeurt als ik mijn atletische hoogtepunt bereikt? Ik begin deze sport en alle aspecten ervan echt te begrijpen.

jake paul silva
Afbeelding:
Paul viert feest na het verslaan van Anderson Silva


“Het is echt eng wat er kan gebeuren. Ik denk dat ik niet alleen wereldkampioen zal worden, maar ik zal ook een dominante wereldkampioen zijn en iemand knock-out slaan voor de riem.”

Paul is ongeslagen met 6-0 als professionele bokser, hoewel hij tot nu toe heeft gewonnen van verschillende andere crosssporters.

Zijn bokswedstrijden omvatten overwinningen op voormalige mixed martial-artiesten, waaronder UFC-legende Anderson Silva. Tommy Fury, die Paul op 26 februari in Saoedi-Arabië zal ontmoeten, zal zijn eerste tegenstander zijn die uit het boksen komt.

“Je kunt Fury met zijn gezicht naar beneden op het scherm verwachten, bewusteloos en het zal snel gebeuren. Pak je popcorn, maar knipper niet met je ogen”, verklaarde Paul.

“Ze haten het dat ik Tyron Woodley heb verslagen, ze haten het dat ik Anderson Silva heb verslagen, niet begrijpend dat ze allebei 10 keer betere boksers zijn dan Tommy Fury.

“Dus de critici en de schapen die geloven dat Jake Paul niet met een echte bokser heeft gevochten, iemand van zijn leeftijd, hebben technisch gezien gelijk en dit bevestigt het. Dus het wordt leuk om deze mensen de mond te snoeren.

“De jongen is goed, maar niet geweldig en hij is er nooit geweest met iemand die hem meer wil dan hij.

“Ik ben hypercompetitief en ik wil de beste zijn in alles wat ik doe. Dus ik heb het gevoel dat mijn hele leven naar dit moment heeft geleid en om binnen te komen met een ander soort verhalen vertellen, via YouTube en Disney Channel en de bokssport, hoe de promotie wordt gedaan, hoe de vechters worden betaald, hoe de evenementen zijn, dat boeit me, om te innoveren in deze sport die het de afgelopen tien jaar nodig had.

“Ik ben opgewonden om deze sport te helpen.”

Fury’s gevecht met Paul mislukte twee keer vanwege een blessure en vervolgens visumproblemen.

“Want als je er gewoon zeker van bent dat je deze man kunt ontmantelen en twee keer voordat er dingen opduiken waar je geen controle over hebt, dan is dat moeilijk”, zei Fury. Sky Sports-nieuws.

Tommy woede
Afbeelding:
Fury heeft meer bokservaring

“Hij had de vorige keren twee gelukkige ontsnappingen uit het gevecht en hij had daarvan moeten profiteren.

“Wees voorzichtig met wat je wenst.”

Hij spotte met Pauls WK-droom. “Het is alsof je zegt dat een varken zal vliegen. Ik ga Jake Paul een lesje leren op 26 februari. Ik ga hem laten zien dat hij niet zomaar een paar handschoenen kan pakken wanneer je maar wilt en zegt: ‘Oh ik Ik word wereldkampioen”, zei Fury.

“Wereldkampioenen zijn voorbestemd en wereldkampioenen worden geboren en hij is zeker geen wereldkampioen. Hij is geen kampioen of wat dan ook in het boksen en daar komt hij op 26 februari achter.

“Hij heeft tegen oude mannen gevochten. 50-jarigen, 40-jarigen, vechters, NBA-sterren. Hij zal waarschijnlijk tegen Tiger Woods vechten na mij,” voegde Fury eraan toe. “Wat kun je ermee doen?

“Ik ben de eerste [boxing] man die hij tegenkwam en hij had een iets gemakkelijkere taak voor zichzelf kunnen kiezen.

“Ik ga Jake Paul knock-out slaan, heel binnenkort.”

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover