Sat. Dec 9th, 2023


Nog een week lang speelt Hugh Jackman de titelrol in de muziekman Op Broadway. Dus moet hij voor de tiende keer terugglijden in de adamantiumklauwen van Wolverine om Logan te spelen tegenover Ryan Reynolds in Dood zwembad 3. Maar dit is een proces dat lang duurt.

Dat komt omdat Jackman in vorm moet komen om de krachtige superheld te spelen. En bij Wolverine gaat het niet om het coole kostuum – het gaat om de gigantische buikspieren. Jackman vertelde Chris Wallace in zijn HBO-talkshow dat wanneer de muziekman eindigt, begint hij Wolverine te trainen, een proces dat ongeveer een half jaar zal duren.

‘We hebben nog zes maanden,’ legde hij uit, ‘vanaf het moment dat ik klaar ben [The Music Man] voor als ik ga filmen. En ik doe geen ander werk. Ik zal bij mijn familie zijn en trainen. Dit wordt mijn baan voor zes maanden.

Hij onthulde ook dat hij geen steroïden gebruikt als hij het personage speelt en zei:

Ik hou van mijn werk en ik hou van Wolverine. Ik moet voorzichtig zijn met wat ik hier zeg, maar mij is anekdotisch verteld wat de bijwerkingen hiervan zijn. En ik had zoiets van: ‘Ik hou er niet zo van.’ … Dus nee, ik deed het gewoon op de ouderwetse manier. En ik zeg je, ik heb meer kippen gegeten. Ik heb medelijden met alle veganisten en vegetariërs en kippen in de wereld. Ik letterlijk… karma is niet goed voor mij. Als de godheid iets met kippen te maken heeft, zit ik in de problemen.

Jackman had niet veel toe te voegen deadpool 3verhaallijn of uitgangspunt, hoewel hij zei dat hij uitkeek naar de relatie tussen Logan en Deadpool, iets wat hij niet echt had in eerdere X-Men-films. Hij zei ook tegen de wereldwijde vogelpopulatie: “Sorry, kippen. Rennen.”

deadpool 3 is gepland om te openen in theaters op 8 november 2024.

Elke Marvel-film ooit gemaakt, gerangschikt van slechtste tot eerste

In kapitein Amerika serieel naar Black Panther: Wakanda voor altijdwe rangschikken de hele geschiedenis van Marvel in de bioscoop.By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover