Wed. Oct 4th, 2023


Hoe krijg ik mijn man aan mijn zijde In hoofdstuk 74 zal Rudbeckia enkele van haar angsten wegnemen terwijl ze het vertrouwen van haar man wint. Iets wat ze al heel lang probeert te bereiken sinds ze in deze wereld is gereïncarneerd. Het geluk stond aan haar kant toen ze reïncarneerde in een romance waarin ze werd ondergedompeld. Het zou tragisch zijn geweest als ze de roman onvoltooid had gelaten.

Maar dat is het uitgangspunt van reïncarnatie in het verhaal van de roman, een personage gereïncarneerd als een schurk die dan de rol van de prinses moet spelen. Sommigen zeggen dat het een shoujo-versie is van Isekai, maar het genre heeft goed drama, hoewel de meeste zijn aangepast van een andere roman.

Afgezien van de ironie heeft Rudbeckia enig succes gehad in haar poging om te winnen in deze roman. Hoewel ze dankzij haar gezichtsvermogen de situatie beter onder controle heeft, en dat is niet genoeg. Ze moet er nog steeds voor zorgen dat haar man haar niet haat en voor haar moet kloppen, wat de belangrijkste gebeurtenis was in het verhaal dat leidde tot het laatste hoofdstuk.

Hoe krijg ik mijn man aan mijn zijde Hoofdstuk 74
CC: Hoe krijg ik mijn man aan de kant van mij, Manhwa

Hoe krijg ik mijn man aan mijn zijde Hoofdstuk 73 Samenvatting

Hoe krijg ik mijn man aan mijn zijde Hoofdstuk 73 had een belangrijk moment in Rudbeckia’s leven toen ze met haar rug tegen de muur stond. Ze was door niemand minder dan haar nieuwe huisgenoten misleid om zich als een kip te gedragen, en dat woog zwaar op haar.

Ze duwden haar zo ver over de rand dat ze haar zelfbeheersing verloor en de hoofddader sloeg. Maar achteraf voelde ze zich om verschillende redenen schuldig over haar daden. Sommigen van hen zijn zijn positie in de samenleving en hoe onbeleefd zijn gedrag is. Anderen zijn de vijandigheid van haar man jegens haar.

Ze weet hoe haar verhaal afloopt en dat het haar man zal zijn die haar leven beëindigt. Hoewel ze vermeed om in de valkuilen te vallen waarover ze in de roman las, werd ze door de nieuwe afgeworpen. Op dit moment voelt ze dat ze vroeg of laat aan haar einde zal komen.

Lees ook: Wat zijn fillers in anime? Wat zijn enkele van de beste anime met fillers?

Hoe krijg ik mijn man aan mijn zijde Hoofdstuk 74 Spoilers

Hoe krijg ik mijn man aan mijn zijde In hoofdstuk 74 zal Rudbeckia Izek’s optie overwegen over wat te doen met de mensen die met haar rotzooien. Haar onzekerheid kreeg de overhand in haar laatste hoofdstuk, en ze flapte eruit dat ze voelde dat haar man niet aan haar kant stond. Dit maakte Izek onaangenaam en hij deed zijn best om haar te verzekeren dat hij het niet erg vond.

Hoe krijg ik mijn man aan mijn zijde Hoofdstuk 74
CC: Hoe krijg ik mijn man aan de kant van mij, Manhwa

Woorden zijn echter goedkoop voor Rubeckia, en ze zal niet snel van de wijs gebracht worden door uw aanbod. Het zou leuk zijn als Izek alle mensen zou kunnen doden die zijn leven tot een hel maken, maar er zullen repercussies zijn. Dan zal ze besluiten het niet te doen, maar haar zorgen zullen een tijdje worden verlicht totdat er iets belangrijks gebeurt.

Wat is de releasedatum voor hoofdstuk 74 van How to Get My Husband on My Side?

Hoofdstuk 74 van How to Get My Husband on My Side wordt uitgebracht op 3 mei 2023 voor de volgende regio’s.

  • Pacifische zomertijd [West Coast]: 07.00 uur PDT (3 mei 2023)
  • Centrale zomertijd [Central American and Canada]: 09:00 uur CDT (3 mei 2023)
  • oostelijke zomertijd [East Coast]: 10 uur EDT (3 mei 2023)
  • Greenwich-meditatietijd [Britain]: 17:00 BST (3 mei 2023)
  • Indiase standaardtijd [India]: 20:30 IST (3 mei 2023)
  • Singaporese standaardtijd [Singapore]: 23:00 SGT (3 mei 2023)
  • Filippijnse standaardtijd [Philippines]: 23:00 PST (3 mei 2023)

Het zal beschikbaar zijn om te lezen op 4 mei 2023 in de volgende regio’s.

  • Koreaanse standaardtijd [Korea]: Middernacht KST (4 mei 2023)
  • Japanse standaardtijd [Korea]: Middernacht JST (4 mei 2023)
  • Oostelijke zomertijd Australië [Australia]: 02:00 AEDT (4 mei 2023)
Hoe krijg ik mijn man aan mijn zijde Hoofdstuk 74
CC: Hoe krijg ik mijn man aan de kant van mij, Manhwa

Waar te lezen Hoe krijg ik mijn man aan mijn zijde hoofdstuk 74?

Hoofdstuk 74 van How to Get My Husband on My Side zal beschikbaar zijn om te lezen op Kakao. Je zult ook genieten van het lezen van How to Get AI Manga Filter on Tiktok? Stappen die u moet volgen.

Lees ook: De beste anime vergelijkbaar met Higehiro die je niet mag missen

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover