Sat. Sep 23rd, 2023


In januari van dit jaar Zeker Leppard zanger Jo Elliot Het is Spook mentor Tobias Forge een nieuwe versie van uitgebracht Spook’s “afvoerkanalen” buiten hun regeert LP (2022). Maar Elliot heeft de lof gezongen van Spook nu al geruime tijd. In april, Elliot verkondigd regeert was “de afgelopen weken mijn favoriete album geweest. Ik heb het op mijn Apple Watch gedownload zodat ik naar buiten kon lopen om ernaar te luisteren. Ik heb daar maar een paar albums en Spook zijn er een van.”

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

Elliot vervolgde en zei: “Ik vind het leuk dat ze een geweldige intro van het album hebben. Het doet me denken aan het begin van poppenspeler, vreemd genoeg. Het begint met deze flamencogitaren, dan wordt het allemaal zwaar en duellerend Dunne Lizzy. Het is duidelijk gedaan als vervanging voor shows.”

Elliot oorspronkelijk ingevoerd Spook wanneer Zeker Leppard gitaarspeler Phil Collen duwde hem naar de regeert album. “Ik heb verdomme gespeeld Spookde muziek van mijn [Planet Rock] radioshow, en toen zagen we dat ze ons in de pers onder de aandacht brachten”, Elliot vertelde onlangs aan de NME.

Wat betreft hoe de samenwerking tot stand is gekomen, we moeten eerst beginnen met de rijke synergie tussen deze bands, al was het maar uit bewondering. Onlangs, Smederij zei: “Ik ben altijd een [Def Leppard] ventilator maar met [Impera], Ik heb echt naar hun composities gekeken. Ik was altijd onder de indruk van zoveel Zeker Leppard records, maar vooral de grote zoals Pyromanie Het is Hysterie. Ze zijn niet alleen geweldig, maar ze hebben zoveel commercieel succes behaald dat ze een geweldig voorbeeld zijn geworden van hoeveel argumenten in de popwereld fout zijn…. Er wordt ons constant verteld dat we snel bij het refrein moeten komen, dat liedjes kort en bondig moeten zijn, maar Zeker Leppard de liedjes zijn daar vaak het tegenovergestelde van. wilde zoiets doen regeert.”

Met al dat flauwe gedoe in de pers, was het slechts een kwestie van tijd voordat hun wegen elkaar kruisten, en dat gebeurde inderdaad. “Uit het niets kreeg ik het nieuws Jo zou graag samenwerken’, aldus de woordvoerder Smederij. En zoals ze zeggen, de rest is geschiedenis.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

Het duurde even voordat de track klikte Elliot extreem druk met de Stadium Tour onderweg Motley Crue. Maar uiteindelijk ging het duo aan de slag en het resultaat was ronduit fantastisch.

“Ik hoorde dat het voorbij kwam, maar we raakten steeds verdwaald vanwege de drukte”, zei hij. Elliot. “Dus ik greep de stier bij de hoorns en zong gewoon het verdomde ding. Tegen de tijd dat we eindelijk aan de praat raakten, had ik ‘Spillways’ al opgenomen omdat ik de rol aan het kauwen was.”

Elliot vervolgde: “Ik hou zo veel van dit nummer. De keyboardintro blies me weg toen ik het voor het eerst hoorde – met een band als Spook de moed hebben om zoiets onverwachts te doen als het opnemen van een ‘Jane’ hybride van Jefferson-ruimteschip en ‘Hold The Line’ van nerd. Ik vond het erg leuk. Het was het iconische moment voor mij op wat een fantastisch album is. Zodra ik wist dat er een samenwerking zou komen, ging ik er gewoon mee door.”

Daarover, Spook heeft zojuist een voorjaarstournee aangekondigd met Amon Amarthen de genoemde data voor elke respectieve tour zijn hier te vinden (Spook) is hier Zeker Leppard).

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om een ​​dagelijkse update te ontvangen met al onze koppen.

By admin