Tue. Jul 16th, 2024Paramore’s Hayley Williams zei dat Billie Eilish haar doet denken aan haar jongere zelf, tegen SiriusXM alternatieve natie dat het kijken naar de jonge popster is “als kijken naar mij”.

Paramore verscheen met het album uit 2005 Alles wat we weten valt toen Williams ongeveer 17 was, een vroege start die Eilish’ eigen tieneruitbarsting weerspiegelde.

“We hebben elkaar door de jaren heen gesproken sinds ze min of meer in beeld kwam”, zei Williams. “Het eerste wat ik van haar meemaakte of zag was ‘When the Party’s Over’, die video. En toen keek ik naar een interview met haar en ik had het gevoel dat er iets in mij was dat naar me keek – ons afsneed – als tieners die interviews deden en door deze wereld navigeerden.

Williams voegde eraan toe: “Ze doet het op een niveau dat we nog nooit hebben meegemaakt, maar ik voel zoveel liefde voor haar en haar familie en ik denk dat ze heel speciaal zijn. En ik ging vorig jaar voor het eerst naar hun huis op Thanksgiving, had een paar geweldige veganistische kaneelbroodjes, Maggie, die haar moeder had gemaakt. En ik denk dat het een soort van was – we hadden al contact, ik had ook contact met haar moeder, zo ongeveer de organisatie die ze hebben. Maar sinds dat kaneelbroodje op Thanksgiving, bedoel ik… De rest is geschiedenis. Ik heb het gevoel dat ik alles voor ze zou doen.” Bekijk hieronder een fragment van het interview.

Williams en Eilish namen ook hun vriendschap mee naar het podium, en eerder dit jaar werkten ze samen bij Coachella om “Misery Business” en “Happier Than Ever” op te voeren.

Paramores zesde album, Het is omdat🇧🇷 valt op 10 februari. Voorbestellingen zijn bezig. Het werd voorafgegaan door het titelnummer, dat de eerste plaats innam Gevolglijst met de 50 beste nummers van 2022 en “The News”. Volgend jaar toert de band solo en met Taylor Swift, en kaartjes zijn hier te koop.By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover