Tue. Dec 5th, 2023


Frank GrilloOssos CruzadosMarvel

Frank Grillo maakte zijn eerste optreden als Brock Rumlow/Crossbones in Kapitein Amerika: De Winter Soldaat. De acteur zei van weltekende een deal met zeven foto’s‘ met Marvel Studios, maar Crossbones werd vermoord met zijn volgende optreden in burgeroorlog kapitein amerika. Hierdoor was Grillo natuurlijk een beetje teleurgesteld dat zijn tijd in het Marvel Cinematic Universe zo kort was, en daarom wees hij aanvankelijk een cameo af in Avengers: eindspel.

In een gesprek met Empire Magazine zei Frank Grillo: “Er zouden veel meer Crossbones moeten zijn. Ik was het enige personage waarvan ik denk dat het in meer van hen had moeten zitten, en deze andere gekke personages zijn er nog steeds. Ik was een eikel, een beetje nukkig.Gelukkig bracht de zoon van Grillo hem tot bezinning. “Hij zei: ‘Dit wordt de grootste film ter wereld’, en hij had gelijk,zei Grillo. “En ik had een geweldige tijd. Ze hadden hun tiende verjaardag, Stan Lee was erbij, en ik stond op en zei: ‘Wat ben ik een idioot!’‘De cameo van Frank Grillo is binnen Avengers: eindspel het was kort, maar het was geweldig om het personage weer te zien, om nog maar te zwijgen van de leuke terugkeer De winter soldaat hoe Captain America (Chris Evans) Rumlow misleidde om Loki’s scepter te overhandigen.

Frank Grillo sprak eerder over zijn teleurstelling over hoe Crossbones werd behandeld in de MCU. Hij vertelde ComicBook.com in 2021 dat “Het traject van Crossbones nam een ​​wending en hij verliet de serie vrij snel, toch? En ik baalde er een beetje van.Grillo vervolgde: “En het was als: ‘Oh, je gaat deel uitmaken van het Marvel-universum, toch?’ En dat gebeurde niet. En toen belden ze me en zeiden: ‘Kijk, we hebben je nodig voor een week voor Avengers’, en ik dacht: ‘Waarvoor?’ En ze zeggen: ‘Nou, we kunnen niet…’ Ik heb zoiets van ‘Nee, dat ga ik niet doen.’ Dus ik hing op. Ik word teruggebeld. Ik heb zoiets van: ‘Ik zal het niet doen. Laat me met rust’ En zoals… wie ben ik? Wie ben ik, toch?” In aanvulling op Avengers: eindspel gastoptreden, Frank Grillo keerde ook terug om Brock Rumlow / Crossbones te vertolken in verschillende afleveringen van Marvel’s Wat als…? serie voor Disney+. De acteur heeft veel projecten in de maak, waaronder een terugkeer naar Opruiming franchise.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover