Fri. Apr 19th, 2024

Het estafetteteam vrije slag 4x100 dames van de Filipijnen ontvangt de bronzen medaille.

Het 4×100 vrije slag estafetteteam voor dames van de Filipijnen ontvangt de bronzen medaille.

MANILLA, Filipijnen—Filippijnse zwemmers hebben vrijdag een zilveren en bronzen medaille gewonnen op de 32e Zuidoost-Aziatische Spelen in Morodok Techo National Stadium: Aquatics Centre in Cambodja.

Dankzij de inspanningen van Teia Salvino, Miranda Renner, Xiandi Chua en Jasmine Alkhaldi eindigden de Filippijnen met een zilveren medaille op de 4×100 meter vrije slag damesestafette.

Ze eindigden op de tweede plaats met een gecombineerde tijd van 03:47.96 minuten.

Singapore won tijdens het genoemde evenement goud, terwijl Thailand het podium completeerde met een bronzen medaille.

Ondertussen won Jerard Dominic Jacinto brons in de categorie 100 meter rugslag mannen met een zwemtijd van 55,99 seconden.

De Singaporese Zheng Wen Quah (55.22s) won met de gouden medaille, terwijl de Indonesiër Farrel Armandio Tangkas (55.8s) volgde met zilver.

Uw handtekening kon niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.

Je inschrijving is gelukt.

Lees verder

Mis het laatste nieuws en informatie niet.

Abonneer u op INQUIRER PLUS om toegang te krijgen tot The Philippine Daily Inquirer en meer dan 70 andere titels, deel tot 5 gadgets, luister naar het nieuws, download vanaf 04:00 uur en deel artikelen op sociale media. Bel 896 6000.

Voor opmerkingen, klachten of vragen kunt u contact met ons opnemen.