Mon. Jul 22nd, 2024


Hoofdstuk 151 van FFF – Class Trash Hero is binnenkort beschikbaar! Deze actie-drama-fantasie manhwa heeft de lezers verslaafd gehouden vanwege de veelbelovende inhoud en intrigerende avonturen. Het heeft een verfrissende kijk op isekai, maar de hoofdpersoon is niet erg sympathiek vanwege zijn norse maniertjes.

Als je deze manhwa al een hele tijd leest, ben je hier aan het juiste adres om meer te weten te komen over de releasedatum van het volgende hoofdstuk en de mogelijke spoilers.

Het verhaal van FFF-Class Trash Hero laat de hoofdpersoon zien als een gewone burger die geniet van zijn vrije tijd door strips te lezen en anime te kijken. Hij wordt echter getransporteerd naar een fantasiewereld die wordt geregeerd door mensen met macht en wordt geregeerd door wildlingen.

Hij had van de inboorlingen de opdracht gekregen om een ​​’held’ te zijn die de demonenkoning zou doden. Na tien jaar in Fantasia te hebben doorgebracht, verslaat de hoofdpersoon, Hansoo Kang, de Demon King. Dit betekende dat zijn verantwoordelijkheid als held voorbij was en hij weer naar de aarde kon vertrekken.

De God van de fantasiewereld verscheen voor hem en vertelde hem dat hij de afgelopen tien jaar goede vrienden en kameraden had gemaakt. Ze lieten hem hun rapport zien, dat zijn karakter een ‘F’ gaf omdat hij zijn volkomen gezonde kameraden had vermoord.

De God vertelde hem dat hij faalde omdat hij een persoonlijkheid had die niet geschikt was voor zijn macht. Als gevolg hiervan moest hij de test vanaf de eerste dag opnieuw beginnen. Hij werd aangewezen als ‘Trash Hero’. Laten we zonder verder oponthoud naar de samenvatting van hoofdstuk 150 kijken.

FFF- Class Trash Hero Hoofdstuk 150: Samenvatting

Het hoofdstuk begint met een feest vanwege de harmonieuze eenheid tussen mensen en feeën. Prins Nasus sprak met Hansoo Kang om meer te weten te komen over zijn zus, prinses Sylvia. In ruil voor informatie bereidde Hansoo zich voor om hem te helpen.

Hij ontving geld in ruil voor informatie over Sylvia’s verblijfplaats. De volgende dag ging prins Nasus een bos in om zijn zus te zoeken. De bemanning van gemaskerde mannen werd in een hinderlaag gelokt en ze gingen de zwarte markt op om hun stamgenoten te redden. Als ze als gijzelaar werden gebruikt, zouden ze hen in de steek laten en volledige wraak nemen, en Sylvia was geen uitzondering.

FFF - Klasse Trash Hero
FFF – Klasse vuilnisheld (Tappytoon)

De geesten rond Hansoo Kang probeerden de relikwieën te detecteren, die zeker in de buurt waren van waar Hansoo was. De geesten maken de weg vrij voor hem om het relikwie te bemachtigen, een object doordrenkt met de kracht van chaos. Ileana Lou Elfheim vergezelde hem om het relikwie te vinden.

Met de hulp van haar geesten kon ze de aanwezigheid van het relikwie volgen. Ileana moest het relikwie voor haar eigen doel gebruiken, namelijk het redden van een voorouder die vastzat in een andere dimensie. Ze zal dimensies moeten doorkruisen om haar voorouder te redden.

Hansoo was enorm ondergedompeld in haar verhaal en zei haar verder uit te werken.

Lees ook: De laatste manga-spin-off van Naruto loopt ten einde in zijn 2e deel

FFF- Class Trash Hero Hoofdstuk 151: releasedatum

Hoofdstuk 151 van FFF-Class Trash Hero wordt uitgebracht op 1 mei 2023. De manhwa is regelmatig en zonder onderbreking bijgewerkt. Het internationale programma is als volgt:

  • EST (Eastern Standard Time): 11:00 uur op zondag 30 april 2023
  • PST (Pacific Standard Time): 8:00 uur op zondag 30 april 2023
  • CST (Central Standard Time): 10.00 uur op zondag 30 april 2023
  • GMT (Greenwich Mean Time): zondag 30 april 2023 om 15:00 uur
  • CET (Central European Time): 17:00 zondag 30 april 2023
  • IST (Indiase standaardtijd): 20:30 op zondag 30 april 2023
  • PKST (Pakistan Standard Time): 20:00 op zondag 30 april 2023
  • PHT (Filippijnse tijd): 23:00 op zondag 30 april 2023
  • JST (Japanse standaardtijd): 00:00 op maandag 1 mei 2023
  • KST (Koreaanse standaardtijd): 00:00 op maandag 1 mei 2023
  • AEST (Australian Eastern Standard Time): 01:00 op maandag 1 mei 2023

FFF- Class Trash Hero Hoofdstuk 151: Spoilers

We hebben spoilers beschikbaar voor hoofdstuk 151 van FFF Class Trash Hero. Het volgende hoofdstuk gaat echter dieper in op de ware kracht van het relikwie doordrenkt met de kracht van chaos. Hansoo, zoals te zien in dit hoofdstuk, is erg geïnteresseerd in hoe hij door dimensies moet reizen, dus misschien kunnen we zien dat hij het relikwie voor zijn eigen voordeel bemachtigt.

FFF- Class Trash Hero Hoofdstuk 151: Waar te lezen?

Hoofdstuk 151 van FFF-Class Trash Hero zal beschikbaar zijn om te lezen op de officiële website van KakaoPage. Voor internationale lezers die de manhwa in het Engels willen lezen, zal FFF-Class Trash Hero beschikbaar zijn op de officiële Tappytoon- en Pocket Comics-pagina.

Lees ook: 20 Manga Like The Eminence In Shadow

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover