Thu. Mar 28th, 2024

Sheffield United claimde een vijfde opeenvolgende Sky Bet Championship-overwinning om op gelijke hoogte te komen met koploper Burnley.

Het indrukwekkende solodoelpunt van James McAtee bezorgde de Blades een 2-1 overwinning in het gevecht zwartpool.

Sander Berge scoorde in de eerste helft voordat McAtee van binnenuit zijn eigen helft racete om de voorsprong na rust te verdubbelen.

Marvin Ekpiteta reageerde voor gastheer Blackpool, die acht wedstrijden zonder overwinning heeft gespeeld en tot de onderste twee behoort.

Informeer Middelburg won voor de zesde keer in negen wedstrijden onder Michael Carrick en versloeg 10 man Zwarte vlam 2-1 in Ewood Park om door te gaan naar de play-offposities.

Het zes minuten durende doelpunt van Ryan Hedges werd vroeg in de tweede helft teniet gedaan door Marcus Forss en Riley McGree.

Gebruik de Chrome-browser voor een meer toegankelijke videospeler

John Buckley van Blackburn Rovers wordt van het veld gestuurd nadat hij een bal naar het hoofd van Riley McGree heeft gegooid in de wedstrijd tegen Middlesbrough.

De als derde geplaatste Blackburn, van wie middenvelder John Buckley werd weggestuurd omdat hij de bal voorbij McGree 1-1 stuiterde, heeft nu slechts drie punten voorsprong op Boro.

land schoof vijf plaatsen op naar de vierde plaats met een 4-1 overwinning op wigan.

Doelpunten in de tweede helft van Ross Stewart, Patrick Roberts en Amad Diallo leverden de bezoekers hun vierde overwinning op in zes wedstrijden.

Het eerste doelpunt van Ellis Simms werd teniet gedaan door Will Keane voor Kolo Toure’s Latics, die na hun derde opeenvolgende nederlaag naar de bodem van de tafel zakten.

molenmuur viel uit de play-off plekken als Bristol Stad vocht terug naar een fel omstreden 0-0 gelijkspel in The Den.

Andreas Voglsammer was het dichtst bij het openen van de score met zijn schot op de lat.

De Robins wonnen slechts één keer in negen competitieduels, een reeks die de druk op manager Nigel Pearson verhoogde.

Neil Critchley’s eerste thuiswedstrijd als QPR baas eindigde in een 3-0 nederlaag luton.

Carlton Morris scoorde tweemaal om zijn seizoenstotaal op 10 te brengen toen de Hatters de Rangers veroordeelden tot een vierde opeenvolgende thuisnederlaag.

Het briljante doelpunt van Alfie Doughty negen minuten voor tijd bezegelde de tweede opeenvolgende overwinning van nieuwe manager Rob Edwards in zijn derde wedstrijd die de leiding had bij Luton.

West Brom kloppen Preston 2-0 voor zeven overwinningen in acht wedstrijden.

De Baggies, die hun seizoen hebben omgedraaid sinds Carlos Corberan in oktober tot manager werd benoemd, pakten de punten met doelpunten van Okay Yokuslu aan weerszijden van de rust.

Coventry en Cardiff het was een doelpuntloos gelijkspel, het vierde opeenvolgende gelijkspel van de bezoekers.

Ben Sheaf raakte de Sky Blues-paal tegen een tegenstander die het laagst scorende team in de competitie is, met slechts 20 doelpunten in 24 wedstrijden.

Huddersfield 2-0 overwinning Rotherham haalde ze van de bodem toen de Terriers Wigan en Blackpool inhaalden.

De gastheren waren waardige winnaars, met Duane Holmes die hen net na het halfuur naar binnen kopte.

Jordan Rhodes zette de 20-yard pass van Kaine Kesler-Hayden in de 56e minuut om.

Sky Bet League One

Plymouth kloppen Wycombe 1-0 om hun voorsprong aan de top van Sky Bet League One uit te breiden.

Dan Scarr schoot in de 33e minuut de bal uit een hoekschop, genoeg voor de winst.

De derde opeenvolgende overwinning van de Pilgrims bracht hen vier punten voorsprong Ipswich die terugvocht met een late gelijkmaker om 2-2 gelijk te spelen Portsmouth.

Marlon Pack bezorgde Pompey een vroege voorsprong met een vrije trap voordat Cameron Burgess de gelijkmaker van Tractor Boys op gelijke hoogte bracht.

Colby Bishop zette de gastheren op voorsprong op het uur dat genoeg leek voor de overwinning tot er nog drie minuten over waren toen Conor Chaplin een punt veiligstelde om mee terug te nemen naar Suffolk.

Michael Smith scoorde tweemaal, waaronder een penalty in de eerste helft, op de derde plaats Sheffield Woensdag kloppen Deur OKÉ 2-0 in Hillsborough om gelijk te spelen op 49 punten met Ipswich.

Robbie Cundy kopte een late winnaar als vierde Barnsley kloppen Fleetwood 2-1 bij Oakwell.

James Norwood zette de Tykes net na een uur op voorsprong, voordat invaller admiraal Muskwe gelijk maakte na een penalty in de 77e minuut, maar Cundy had het laatste woord met nog maar vier minuten te gaan.

Peterborough versloeg strijders MK geschenken 2-0 in het Weston Homes Stadium en werden zesde.

Joe Ward zette Posh voor rust op voorsprong, Ricky Jade-Jones scoorde kort na de herstart nog een keer en Jonson Clarke-Harris zag zijn strafschop gered.

inferieure club meercambe kloppen Accrington 2-0 voor hun eerste competitiezege sinds eind oktober.

Liam Shaw opende de score in de 34e minuut en Jensen Weir voegde net voor rust een tweede toe.

Een laat doelpunt van invaller Bobby Kamwa hielp daarbij burton winnen met 2-1 Bos Groen om uit de degradatiezone te komen.

Verdediger John Brayford zette Albion op voorsprong in de blessuretijd van de eerste helft. Rovers-spits Jamille Matt kreeg zijn strafschop gered en Kamwa maakte er 2-0 van met een minuut te gaan voordat Myles Peart-Harris een doelpunt in blessuretijd scoorde.

Sam Nombe’s kopbal in blessuretijd gaf Exeter een 4-3 overwinning op bristol roverswaar de bezoekers tweemaal scoorden in de finale.

Doelpunten van Nombe en Archie Collins gaven de Grieken schijnbaar de controle tijdens de rust.

Rovers vocht echter terug toen Aaron Collins en Josh Coburn aan weerszijden van het uur scoorden voordat de penalty van Scott Sinclair de wedstrijd omdraaide.

Exeter-invaller Timothee Dieng maakte opnieuw gelijk op 3-3 met vijf minuten te gaan en er was nog tijd voor Nombe om zijn tweede doelpunt van de wedstrijd te scoren en een dramatische overwinning te bezegelen.

Oxford kloppen charlton 3-1 in het Kassam-stadion. Halverwege de eerste helft hadden Billy Bodin en Matt Taylor de U’s onder controle. Hoewel Miles Leaburn van de bank kwam om de achterstand in de tweede helft weg te werken, stelde Oxford-invaller Gatlin O’Donkor de punten veilig met een late derde.

Het doelpunt van Daniel Nlundulu in de eerste helft was genoeg om te geven Cheltenham een 1-0 overwinning in spitsmuiswaar beide teams eindigden met 10 man.

Shrews-middenvelder Luke Leahy en Cheltenham-verdediger Charlie Raglan kregen allebei rode kaarten na een kritiek punt met nog iets meer dan 20 minuten te gaan.

Sky Bet Liga 2

Swindon kloppen Northampton 2-1 om een ​​einde te maken aan de ongeslagen reeks van negen wedstrijden van hun Sky Bet League Two-rivalen en hun eigen promotie-referenties te onderstrepen.

Tyrese Shade en Marcel Lavinier behaalden een overwinning waardoor de als vijfde geplaatste Swindon binnen vijf punten kwam van Northampton, die derde werd.

De Cobblers pakten troost in de blessuretijd met het 15e doelpunt van het seizoen van Sam Hoskins.

Carlisle kwam tot een 3-0 overwinning tegen 10 man Bemanning aan de Grestyweg.

Morgan Feeney zette de Cumbrians na zes minuten op voorsprong en Owen Moxon verdubbelde net na rust de voorsprong.

Crewe-aanvoerder Luke Offord werd in de 51e minuut van het veld gestuurd wegens een off-the-ball incident voordat invaller Kristian Dennis Carlisle hoog in de top vier hield.

zesde plaats mansveld bleef in de play-off plekken na het winnen Hartlepool 2-1.

Jack Hamilton’s eerste Premier League-doelpunt zette de gastheren op voorsprong, maar voormalig Hartlepool-spits Rhys Oates maakte vroeg in de tweede helft gelijk voordat Oliver Hawkins de winnaar scoorde.

bradford ga naar de zevende positie – en de laatste play-off positie – na het winnen Harrogate 1-0 in een Yorkshire derby.

Tyreik Wright stelde het winnende doelpunt in de eerste minuut veilig toen de Bantams een einde maakten aan een serie van drie opeenvolgende nederlagen in de competitie.

tien mannen Tranmere schudde de rode kaart van Paul Lewis af en won met 2-1 in de overwinning op handkar.

Invaller Lewis werd weggestuurd na een onbezonnen tackle op Bluebirds-doelman Josh Lillis, maar Kane Hemmings kopte acht minuten voor tijd de winnaar binnen.

Jordan Turnbull zette Rovers op voorsprong zes minuten voordat Jordan Stevens gelijk maakte voor Barrow.

De dubbel van Kyle Wootton gaf Stockport een 2-0 overwinning op walsallterwijl de winnaar van de blessuretijd van Craig Eastmond Sutton een 2-1 overwinning bezorgde op kelderclub Gillingham.

Sutton kwam twee minuten voor rust op voorsprong door een eigen doelpunt van Elkan Baggott, Robbie McKenzie maakte met nog 12 minuten te gaan gelijk.

De hattrick van Matt Smith in de eerste helft werd verzonden Salford op weg naar een 4-1 overwinning bij Grimsby.

Ethan Galbraith scoorde ook toen Salford in vorm hun promotie een boost gaf, terwijl Otis Khan scoorde voor de Mariners.

AFC Wimbledon goede vorm ging ook door met een 2-1 overwinning in de strijd colchester uitbreiding van hun ongeslagen competitierun tot 10 wedstrijden.

Ethan Chislett slaagde erin een late winnaar te scoren en scoorde van dichtbij in de 89e minuut nadat Huseyin Biler’s poging op lange afstand alleen werd gered door Kieran O’Hara.

John Akinde zette Colchester in de 51e minuut op voorsprong vanaf de penaltystip, maar Josh Davidson kopte de gelijkmaker van de Dons binnen.

doncaster kloppen rochdale 4-3 in een thriller met zeven doelpunten.

Charlie Seaman en Ben Close brachten Rovers onder controle, maar Devante Rodney en een eigen doelpunt van Ro-Shaun Williams zorgden na 16 minuten voor de 2-2.

De geweldige vrije trap van Harrison Biggins herstelde de voorsprong van Rovers voor rust, maar Rochdale’s invaller Tyrese Sinclair maakte gelijk met 13 minuten te gaan.

Echter, aanvoerder Tom Anderson scoorde vier minuten later het winnende doelpunt.