Site icon aguaspatagonicas

Doncaster 0 – 2 Harrogate T

Harrogate claimde maar liefst drie punten in hun strijd tegen degradatie uit League Two toen ze met 2-0 wonnen in Doncaster.

Luke Armstrong en invaller Alex Pattison scoorden in de laatste 10 minuten om slechts de vierde uitoverwinning van het seizoen voor de ploeg van Simon Weaver veilig te stellen en een enorme slag toe te brengen aan de play-off-ambities van Doncaster.

Voorafgaand aan de late dubbel van Harrogate verliep de wedstrijd rustig, met weinig kwaliteit aan beide kanten – hoewel de bezoekers de grootste dreiging vormden gedurende de wedstrijd.

Thuisdoelman Jonathan Mitchell redde knap op Armstrong en de levendige Kazeem Olaigbe.

Doncaster’s beste kans van de avond kwam halverwege de tweede helft toen George Miller en Harrison Biggins schoten van dichtbij geblokt zagen in een gevecht in het doel.

Harrogate nam de leiding in de 81e minuut toen Armstrong een punt binnenhaalde nadat zijn openingskopbal de paal raakte.

En de voorsprong werd drie minuten later verdubbeld toen, terwijl Doncaster betrapt werd op een dutje, Pattison de bal in de hoek van het strafschopgebied krulde.