Thu. Dec 7th, 2023


Overlijdensbericht trommelaar Donald Tardy heeft in de loop der jaren talloze keren zijn liefde voor klassieke rock en metal uitgesproken. Hoewel in een interview met luidspreker, laat onthult dat GodDebuutalbum uit 1983 heilige duiker het was het keerpunt in zijn jonge drumcarrière.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

laat geprezen Vinny appicede smaakvolle percussie van de hele schijf, zeg maar appde uitvoering van liet hem zien dat niet-technisch spel “zwaarder en krachtiger is dan welk technisch drumwerk dan ook”.

“Hoe kan ik beginnen uit te leggen wat dit album voor mij en voor mij heeft gedaan?” gezegd laat. “Ik ben mijn hele leven geïnteresseerd geweest in drums, vanaf mijn vroegste jeugdherinneringen. Ik begon met drummen in 1977. In die tijd heb ik veel bands gevonden en ben ik altijd een muziekfan geweest, maar drums waren altijd wat mijn brein geabsorbeerd.

“Dus toen ik het hoorde heilige duiker als 13-jarige ‘drummer’ was dat alles voor mij. Dit album trok mijn aandacht en trok me naar binnen terwijl ik luisterde Godde magische, hemelse, engelachtige stem samen met de solide, directe perfectie die Vinny appice gespeeld in elk nummer en gedurende dit hele album – het werd mijn school en vinny was mijn leraar.

“Hij liet me zien dat basic, lekker en degelijk zwaarder en krachtiger was dan welke drumtechniek dan ook en dat nog steeds heilige duiker en vinnyDe uitvoering van still plays in een ader als geen ander album! Het is mijn Bijbel!”

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

Overlijdensbericht zal zijn nieuwe album uitbrengen sterven aan alles op 13 januari. Pre-orders zijn hier beschikbaar. Je kunt ook onze recensie van bekijken sterven aan alles hier, waarvan onze recensent zei “des te meer reden waarom ze die legendarische status verdienen.”

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om een ​​dagelijkse update te ontvangen met al onze koppen.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover