Thu. Jul 25th, 2024


O Snel en woedend familie heeft zojuist een nieuw en buitengewoon belangrijk lid toegevoegd.

Meadow Walker, dochter van de laatste Paul Walker, onthulde op haar Instagram dat ze wat ze omschreef als een “cameo” heeft in het laatste hoofdstuk van de franchise, X snel.

“De eerste vasten werd gelanceerd toen ik een jaar oud was!” Walker schreef in het bijschrift van de Instagram-foto. “Ik ben opgegroeid op de set en keek naar mijn vader, Vin, Jordana, Michelle, Chris en meer op de monitoren. Dankzij mijn vader ben ik in het snelle gezin geboren. Ik kan niet geloven dat ik daar nu ook zal zijn.

De bijgevoegde afbeelding toont Meadow Walker in een commercieel vliegtuig.

ZIE MEER INFORMATIE: Laatste Snel en woedend De film heeft een regisseur

Ze voegde eraan toe: “Dank je [Fast X director Louis Leterrier] voor uw vriendelijkheid, geduld en steun. Het voelt alsof je deel uitmaakt van de familie sinds we begonnen, ik ben blij dat dit nog maar het begin is.”

Walker, die in zes van de eerste zeven verscheen Snel films zoals Brian O’Conner, stierf in 2013 bij een auto-ongeluk. woedend 7 het was toen nog in productie, dus haar rol werd voltooid met stuntdubbels en digitale stand-ins. Elk Snel de film bevat sindsdien verschillende eerbetoon aan Walker, waaronder de zoon van het personage van Vin Diesel die ter ere van hem Brian wordt genoemd.

Walker sloot haar bericht af met: “Ik ben zo gezegend dat ik de nalatenschap van mijn vader kan eren en voor altijd met hem kan delen. Ik hou heel veel van jullie allemaal.”

Snelle X draait vanaf 17 mei overal in de bioscoop. Een elfde film in de franchise zal volgen om de serie voor eens en voor altijd af te sluiten.

Populaire films die een stuk donkerder zouden moeten zijn

Het zou misschien anders zijn gelopen voor deze blockbuster-films als ze bij hun originele (donkerdere) scripts waren gebleven.



By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover