Sat. Jul 20th, 2024


Tenzij je onder een steen hebt geleefd, ben je waarschijnlijk goed op de hoogte Dee Snijderzijn mening over vergaderingen. Duidelijk gezegd, hij verdomme haat ze.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

terwijl niet Metalen Eregalerij vorige maand in Californië, sarcastisch zei: “Weet je, ik zei dat wanneer mensen met pensioen gaan, ze het podium moeten verlaten, en al die bands, ik ben het zat om te kopen Geen rondleidingen meer shirts en mensen contracten met bloed zien ondertekenen en drie jaar later verschijnen. Ik geloof niet in die onzin, dus ik denk niet dat het gaat gebeuren.” Dat klonk als een klop Motley Crue en hun “beëindiging van de tour” -deal, die bedoeld was als één grote “end of band” -deal … totdat ze weer bij elkaar kwamen en sindsdien onderweg zijn.

Nou, zo blijkt, het volledige interview van Metalen Eregalerij is al gepubliceerd en dee zeker een paar pijlen op de boeg geschoten. Wanneer er specifiek naar wordt gevraagd Motley Crue Het is Kus door de interviewer Andreas Daly, sarcastisch zei: “Nou, in de eerste plaats gaat het om geld, wat raar is, want het is niet alsof ze geen geld hebben.

“Zeker, gen Simmons Het is Paul Stanley hij heeft veel geld en hij heeft het niet nodig. Toch overtreft het verlangen naar meer geld alles, toch? Ik denk dat sommige van deze jongens misschien het podium en de drukte missen, maar ik kan nee zeggen. ik denk dat jongens leuk vinden Kus Het is Bont mis het zo erg dat ze het niet meer los kunnen laten.”

Nog, sarcastisch serieus geprobeerd zijn positie terug te krijgen door het prisma van zichzelf en gedraaide zus.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“De band gedraaide zusals entiteit kunnen ze zonder mij als ze willen, maar als ze zouden vertrekken, nee, ik zou niet meedoen”, sarcastisch hij zei. “Ik heb een ongelooflijke liefde voor de jongens en het was geweldig om met ze op stap te gaan. [at the Metal Hall of Fame]. Het was leuk om met ze te repeteren en met ze om te gaan, en we zijn nog steeds erg goede vrienden, maar dat hoofdstuk van mijn leven ligt nu achter me. Ik heb ook luidkeels bands aan de kaak gesteld die de afscheidstournee doen en een paar jaar later terugkomen; Ik vind het een stelletje hondenpoep.

“Maar om mijn standpunt over dit alles te verduidelijken: je kunt voor altijd blijven. Blijf alsjeblieft voor altijd. Verlaat ons nooit. Blijf op het podium tot je sterft. Als je kijkt naar een band als Loopze speelden tot Nel Peart kon dat niet meer. God zegene je. Alice Cooper vertelde me dat hij ernaar uitkijkt om op 80-jarige leeftijd op het podium te staan. God zegene je. Hij vertelde me dit persoonlijk en ik zei: ‘Kerel, ik hou hiervoor van je, maar dit is niets voor mij.’ Ik zei dat het voorbij was, en ik beloof je, als het erop aankomt gedraaide zusIk ben klaar.”

Dus naast geld, zou er een andere reden kunnen zijn voor pensioenvermindering? Als sarcastisch kijk, het is een gebrek aan verantwoordelijkheid.

“Ik zei dat ik verder wilde gaan met andere dingen, en ik meende het. En weet je wat? Niemand nam het serieus. En waarom zouden ze? Iedereen nam aan omdat niemand anders, zoals Bont Het is Kus, volgens de regels gespeeld, dat ik niet met pensioen zou blijven. Ze zeiden allemaal: ‘Wat? Zo werken de regels van een afscheidstournee niet. dee je moet terug.’ Ze denken dat omdat dit hele andere regelboek is geschreven waarin mensen ‘met pensioen gaan’ en een paar jaar later terugkomen. Maar ik niet. Sta ik open voor een snel liedje hier of daar of een leuke? Ja natuurlijk. Maar een hele tour met lange sets? Echt niet.”

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

Dus verwacht misschien geen gedraaide zus tour op elk moment in de toekomst.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om een ​​dagelijkse update te ontvangen met al onze koppen.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover