Tue. Jul 23rd, 2024Als het lijkt alsof we hebben gewacht Avatar: de weg van het water voor jou al meer dan een decennium, omdat we dat letterlijk zijn geweest. Vertragingen in het langverwachte avatar Het vervolg op James Cameron vervreemdde zelfs nieuw castlid Edie Falco, die haar scènes zo lang geleden filmde dat ze dacht dat de film al uit was en het gewoon “niet zo goed deed”.

“Ik zag de eerste toen hij uitkwam”, zei Falco tijdens een recente verschijning op Contant🇧🇷 “De seconde avatar Vier jaar geleden fotografeerde ik. Ik heb het druk gehad en dingen gedaan. noemde iemand avatar en ik dacht: ‘Oh, ik denk dat het uitkwam en het ging niet zo goed omdat ik er niets over hoorde.’ Het gebeurt!

De acteur vervolgde: “Iemand zei onlangs: ‘avatar het komt uit,’ en ik zei: ‘Oh, het is nog niet uit?’ Ik zal nooit meer werken omdat ik het zei.” De actrice voegde eraan toe dat ze het nog niet heeft gezien. Avatar: de weg van het waterhoewel het nu in de bioscoop te zien is.

Falco speelt een korte maar cruciale ondersteunende rol in Avatar: de weg van het water als generaal Frances Ardmore, een nieuwe militaire commandant op de planeet Pandora. Ardmore is een van de weinige menselijke personages in de film, tot grote ergernis van Falco: “Ik wou dat ik blauw was!” voegde ze eraan toe. “Ik was opgewonden omdat het blauw en heel lang zou worden. Ik heb niets van die dingen gekregen.” Bekijk hieronder het volledige interview.

Als de jaren tussen avatar en het vervolg liet je geheugen een beetje wazig achter, bekijk opnieuw onze 90 seconden durende samenvatting van alles wat je moet weten voordat je aan de nieuwe film begint.By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover