Mon. Jul 22nd, 2024


Peacock luidt het nieuwe jaar in met een nieuwe serie. Het streamingplatform heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende geestverruimende comedyserie Paul T. Goldmandie naar verwachting op 1 januari 2023 wordt uitgebracht.

De nieuwe serie komt van Jason Woliner, directeur van Borat latere filmfilmevenals producenten van De rampartiest🇧🇷 Dat geldt ook voor Seth Rogen, die als uitvoerend producent van de serie fungeert. De show speelt auteur Paul T. Goldman als zichzelf, waarbij de film het waargebeurde verhaal vertelt van Goldman, die een boek schreef over hoe toevallige ontmoetingen in zijn leven veranderden in een enorm mysterie.

Bekijk de trailer voor Paul T. Goldman onderstaand:

De serie gaat in première op Peacock op 1 januari 2023, met 3 afleveringen die tegelijkertijd op het streamingplatform verschijnen. Vervolgens wordt er elke zondag een aflevering uitgebracht, met als hoogtepunt de seizoensfinale, die op 22 januari 2023 wordt uitgezonden.

Een notitie van Woliner over de show, waarin wordt beschreven hoe hij Goldman ontmoette, luidt:

In 2012 tweette een man genaamd Paul T. Goldman naar mij.

Hij zei dat hij een ongelooflijk verhaal te vertellen had en schreef er een boek – en een scenario – over. Hij vroeg mijn hulp om hem naar het canvas te brengen. Toen ik op zijn twitter klikte, zag ik dat hij precies hetzelfde naar honderden andere mensen had getweet. Ik klikte op zijn website en bekeek een video die hij zelf had gemaakt: hij was een nerd van middelbare leeftijd die een monoloog hield over hoe hij het slachtoffer was van een schokkend verraad dat leidde tot zijn transformatie “van lafaard in krijger”. en zette hem op een missie om een ​​(vermeend) internationaal crimineel netwerk neer te halen. Ik heb het boek meteen gekocht.

Het werd meteen mijn favoriete boek dat ik ooit heb gelezen. Het verhaal is even fascinerend, hilarisch, schokkend en vaak vreemd ontroerend. Het heeft eindeloze bizarre wendingen en Paul zelf is de meest innemende persoon die ik ooit heb ontmoet. Hij deed me denken aan mijn favoriete documentaire onderwerpen: Mark Borchardt van amerikaanse filmTimothy Treadwell van bruine man🇧🇷 of het type persoon dat in Errol Morris-films verschijnt als Tabloid en heer dood🇧🇷 Ze zijn opvallend, eigenzinnig, gepassioneerd, een beetje “out”; individuen met een sterk gevoel van doelgerichtheid, maar misschien een atypische vorm van zelfbewustzijn. Na een paar maanden stille observatie schreef ik Paul terug en vertelde hem dat ik meedeed.

De serie die daaruit voortkwam – het hoogtepunt van meer dan tien jaar filmen – bleek het conceptueel meest ambitieuze en persoonlijke project te zijn waaraan ik ooit heb gewerkt. Het is in veel opzichten een experimentele show en ik ben nog steeds vol ongeloof en dankbaar dat Peacock me dit heeft laten doen. Het formaat, een combinatie van vertrouwde documentaire-elementen met gedramatiseerde scènes die Paul over zijn verhaal schreef – met Paul die zichzelf speelt – en weven Deze met beelden van achter de schermen van het maken van deze show (maak je geen zorgen, het zal logisch zijn als je ernaar kijkt, dat beloof ik) was het in wezen mijn manier om een ​​camera op te pakken binnen het brein van die unieke persoon. Soms lijkt Paul sympathiek en soms is hij onaangenaam – en het zal heel spannend worden om de reacties op sociale media en de conversatie die het creëert te zien, terwijl het publiek debatteert over hun mening over hem en zijn verhaal.

Ik heb me altijd aangetrokken gevoeld tot projecten die hilarisch, verrassend ontroerend, innovatief van vorm zijn en echte mensen gebruiken om verhalen op innovatieve manieren te vertellen. Van mijn werk in Nathan voor jou aan de twee jaar waarin ik Sacha Baron Cohen regisseerde Borat latere filmfilm, Ik kan niet ontkennen dat ik het heerlijk vind om zowel ongemakkelijke als fascinerende momenten te beleven en uit te zoeken hoe ik ze op camera kan vastleggen. Dit is een project dat nooit is gestopt met evolueren en nieuwe rimpels heeft onthuld, en na er meer dan tien jaar aan te hebben gewerkt, wordt mijn enthousiasme ervoor alleen maar groter. Ik kan niet wachten om je de rest van de wereld te laten zien en ik hoop van harte dat je geniet van deze unieke serie.

Jason Woliner

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover