Mon. Jul 22nd, 2024


Dave Mustaine werd ontslagen van metallica in april 1983 en ondanks een uiterst succesvolle carrière bij megadeth, leek altijd een beetje wrok te koesteren jegens zijn voormalige bandleden. De meest recente voorbeelden zijn wanneer mustaine beschuldigd metallica van “hem vasthouden” gedurende zijn hele carrière, en zeggen metallica zijn bang om te nemen megadeth met hen op tournee.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

Hoe dan ook, het punt hier is dat de eerste megadeth Bas speler David Ellefson zijn het zat om erover te horen. In een interview met Zware praat, Ellefson vergelijken mustaineschiet voor je eigen de megadeth en, in zijn eigen woorden, zei mustaine “ziet er zielig uit als fuck” op dit punt. Waar is geen geweldige foto van Ellefsongezien hun uitgesproken mening over mustaine en de manier waarop hij ermee omging Ellefsonis aan het schieten.

“Ik kreeg een telefoontje: ‘Je bent ontslagen.’ [Laughs] En ik zei: ‘What the fuck, man?’ Ik zei: ‘Sommige waardeloze mensen hebben zojuist een bom op mijn huis gegooid. En dat is het? Geen van beide is waar. Zuigt. En dit is hoe je mij behandelt? Het was niet onderhandelbaar. Ik bedoel, ik vroeg het. Ik zei: ‘Ik regel het wel. Laat mij dit regelen. En het zal verdomme gedaan worden. Over twee maanden zijn we klaar voor de weg en dan komt alles goed.’ En het was. Omdat het gewoon valse beweringen en onzin waren.

“Maar [Dave] wilde er niets van weten. Ik denk dat hij onder druk werd gezet door andere mensen om hem heen. En het is jammer dat het zo is gelopen. Want het was echt niks. Ik zorgde ervoor. En toen het nieuws naar buiten kwam dat ik was ontslagen, veranderde het in deze grote rotzooi, die, eerlijk gezegd, heel kwetsend, heel kwetsend en oneerlijk was. Ik ben blij dat ik die verdomde schadevergoeding niet op mijn schouder heb, want dat was klote.

“Kijk, ik heb geen andere keuze dan te vergeven, zodat ik verder kan. Echt niet. Dus ik weet niet wat ik anders hierover moet zeggen. Kijk, op een gegeven moment… De schade is aangericht “Dus ga maar verder. We zijn allemaal mensen, en het is wat het is. Je kunt er geen spijt van krijgen. Ik zag hoe hij omging met zijn ontslag bij metallica, die er 40 jaar later nog steeds over klagen, en ik vind het verdomd zielig klinken. En het is als: ‘Weet je wat? Repareer je shit en ga verder. En dat is hoe ik ervoor koos om ermee om te gaan: repareer je rotzooi en ga verder.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“En daarom heb ik vier platen uitgebracht in de laatste verdomde megadeth album uitkwam, en ik denk dat ze allemaal even goed of beter zijn dan de vorige megadeth dossier. Ik denk dat de kwaliteit… En een deel daarvan is dat ik met geweldige mensen werk. Of ze beroemd zijn of niet, doet er niet toe. Ik werk met goede mensen. Ze zijn veilig, ze zijn betrouwbaar, het zijn echt integere mannen, en ik denk dat dat echt een groot verschil maakt. Ik voel me veilig bij hen. En het creatieve proces is leuk. Het is niet beperkend. Het is onbeperkt.

“En toen gebeurde deze creatieve explosie. En nogmaals, luister, ik probeer niet in 85 bands te zitten – geloof me, dat doe ik niet. Maar het is interessant dat er dit soort post-megadeth seizoen hier waar al deze platen uitkwamen. En in plaats van te proberen ze te beperken en te beperken, heb ik zoiets van ‘Fuck. Haal ze eruit. Laten we gaan.’ In veel opzichten is het goed afgelopen. Het is goed geweest. En ik ben in orde. Mensen vragen, en ik heb zoiets van ‘het gaat goed’. Het was een beetje een raar einde.”

Ellefson dan grapt hij dat hij drie dingen wist toen hij elkaar ontmoette mustaine in de beginjaren – “één, onze band zou succesvol zijn; twee, het zou veel werk zijn; en drie, op een dag zal het heel slecht aflopen.” En hoewel hun relatie zeker verzuurde, Ellefson heeft het heel goed gedaan door op een aantal legendarische thrash-platen te spelen en zelfs met nieuwe bands zoals sterft Het is koningen van thrash.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw gegevens in om een ​​dagelijkse update te krijgen met al onze koppen en om de The Orchard Metal-nieuwsbrief te ontvangen.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover