Mon. Jul 22nd, 2024


Blossom heeft grote dingen in het verschiet. Voor het einde van het jaar bracht ze haar nieuwste single “On My Own” uit, die dient als de eerste release van haar aankomende EP. En toen ze haar tourdata beëindigde ter ondersteuning van Alan Walker, kondigde ze ook haar eerste headliner-tour aan die in 2023 zou beginnen.

De single markeert een totale herstart in de wereld van Blossom, legt ze uit: “De wereld zoals we die kennen eindigde en ik werd herboren als de mensachtige, Blossom, uitgedaagd om een ​​wereld te herbouwen die ver verwijderd was van de wereld die we kenden. Alleen reis ik door het universum op zoek naar een nieuw thuis, en tijdens dit avontuur ontdek ik wat het betekent om echt alleen te zijn.

In dit nummer onderzoek ik het idee van eenzaamheid als de post-menselijke bloesem, waarbij ik het liefdesverdriet en de pijn die ik eerder in de wereld ervoer achter me liet. ‘On My Own’ is een ode aan de mensen van wie ik heb gehouden en die ik heb verloren, en een verkenning van wie ik moet worden om over te gaan naar wie ik voorbestemd ben te zijn.”

Check de single hieronder.

Blossom’s headliner-tour begint volgend jaar, 20 januari, in Los Angeles in de Academy. Tickets en meer informatie vind je hier.

Foto via Rukes.com

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover