Site icon aguaspatagonicas

Bekijk: Justin Fields start offensief op met TD tegen Cowboys

De Pittsburgh Steelers schakelden een tandje bij in de tweede helft van hun “Sunday Night Football” wedstrijd tegen de Dallas Cowboys.

Aan het begin van het derde kwart op een 2e-en-11 op de 18-yard lijn van Dallas, liet Steelers quarterback Justin Fields zich vallen en sloot aan bij derdejaars tight end Connor Heyward voor een 16-yard touchdown, waarmee Pittsburgh een 10-6 voorsprong kreeg.

De TD maakte een einde aan een zes-spel, 72-yard drive die de Steelers-aanval zou kunnen starten. In de eerste helft eindigden drie van hun vier drives in punts.

Het zou ook kunnen helpen om Fields zijn vertrouwen op te bouwen. In zijn eerste vier wedstrijden heeft de voormalige first-round pick de Steelers naar een record van 3-1 geleid, 70.6% van zijn passes completerend voor 830 yards, drie TD’s en één onderschepping, met een gemiddelde QBR van 50.9.

Fields staat nog steeds als QB2 op de officiële dieptekaart van het team achter Russell Wilson. Wilson heeft sinds het begin van het seizoen last van een slepende kuitblessure en heeft nog niet gespeeld. Als Fields de Steelers naar hun vierde overwinning leidt, zou misschien de hoofdcoach van Pittsburgh, Mike Tomlin, overwegen hem de startende positie voltijds te geven.