Tue. Sep 26th, 2023


Ik weet niet hoe het met jou zit, maar wie houdt er nog meer van IKEA! Kerel, wie niet? Elke keer als ik een uitgebreid meubelstuk mee naar huis neem, klaar om mijn leven zoveel comfortabeler te maken, alleen om de doos te openen en te ontdekken dat de helft van de stukken ontbreekt – man, ik hou van die shit! Verdorie, ze hebben ook Zweedse gehaktballen! Dat is een overwinning, in mijn boek.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

Oké, ik maak maar een grapje, maar YouTuber Lars von Retriever je weet precies waar ik het over heb. Zoveel zelfs, hij gebruikte metallicaversie van “Am I Evil” om zelf een korte IKEA-commercial te maken. Geloof me als ik zeg dat dit het grappigste is dat je het hele weekend ziet. Bekijk het hierboven!

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om een ​​dagelijkse update te ontvangen met al onze koppen.

By admin