Fri. Apr 19th, 2024

Ray Parks Nagoya Diamond Dolfijnen Japan B.League

ARCHIEF – Nagoya Diamond Dolphins’ Ray Parks tijdens een wedstrijd tegen Japan in de B.League. Foto van de Nagoya Dolphins Twitter

MANILLA, Filipijnen – Bobby Ray Parks Jr. hielp de Nagoya Diamond Dolphins aan hun zesde opeenvolgende overwinning door de Shinshu Brave Warriors in de verlenging met 104-96 te verslaan in het B. League-seizoen 2022-23 op zaterdag in de Dolphins Arena.

Parks leverde een dubbel-dubbele prestatie van 20 punten en 13 rebounds terwijl hij samenspande met Takumi Saito en Scott Eatherton toen het trio het bevel overnam in de verlenging, waarbij de Filippijnse importeur vier cruciale vrije worpen maakte om Nagoya’s winning streak te verlengen.

Saito scoorde 34 punten, terwijl Scott Eatherton zijn eigen double-double van 23 punten en 13 rebounds toevoegde om de Diamond Dolphins naar het vijfde reekshoofd te tillen met een record van 25-8.

Shinshu verloor zijn derde wedstrijd op rij en viel terug naar een kaart van 16-17, ondanks de 32 punten van Josh Hawkinson.

Hawkinson dwong verlenging af door twee vrije worpen te maken met nog 10 seconden te gaan om de wedstrijd gelijk te trekken op 81. Hij had ook negen assists, acht rebounds en vier blocks.

WRIGHT, KYOTO WEER OP HET SPOOR

Matthew Wright van Kyoto Hannaryz.  –B.LEAGUE FOTO

Matthew Wright van Kyoto Hannaryz. –B.LEAGUE FOTO

Ondertussen had Matthew Wright 15 punten en drie assists om Kyoto Hannaryz terug naar winnende manieren te brengen met een 80-76 overwinning op Yokohama B-Corsairs in de Yokohama International Pool.

Cheick Diallo leidde Kyoto met 17 punten en acht rebounds om de score van zijn team te verbeteren naar 13-20.

Het Ryukyu Golden Kings-team van Carl Tamayo pakte opnieuw een overwinning terwijl ze standhielden voor de uitblinker van de University of the Philippines, waarbij ze de Gunma Crane Thunders 83-74 versloegen om naar een record van 24-9 te klimmen.

DE STRIJD VAN DE RAVEN-BROERS

Dwight Ramos en de gebroeders Ravena bleven echter met tegenslagen kampen.

Ramos speelde zijn beste wedstrijd na het missen van 19 wedstrijden met een enkelblessure, maar Levanga Hokkaido absorbeerde hun negende opeenvolgende nederlaag tegen de Kawasaki Brave Thunders, 98-76.

Ramos had 13 punten, twee rebounds en vier assists, maar Levanga zakte terug naar 7-26.

Kiefer Ravena was beperkt tot vijf punten, zes rebounds en twee assists, terwijl de Shiga Lakes (4-29) hun 16e nederlaag op rij toevoegden en toegaf aan de Sendai 89ers, 74-68.

Op de derde plaats geplaatste Ravena worstelde ook met zes punten, vijf rebounds en drie assists toen San-En NeoPhoenix (15-18) hun tweede opeenvolgende nederlaag leed door toedoen van Shimane Susanoo Magic, 71-64.

ADAMS LEIDT KAGAWA

In Divisie 2, Roosevelt Adams voegde 21 punten, zeven rebounds, twee assists, twee blocks en een steal toe om een ​​einde te maken aan de drie-game slide van de Kagawa Five Arrows en verbeterde naar 10-24 na het verslaan van Bambitious Nara met 90-87.

Jordan Heading trapte van de bank af met 18 punten, vijf rebounds en vier assists om Nagasaki Velca (23-11) naar hun vierde opeenvolgende overwinning te leiden na het verslaan van de Yamagata Wyverns met 104-85.

Greg Slaughter ging drie minuten in de wedstrijd puntloos als starter toen Rizing Zephyr Fukuoka’s 85-78 overwinning op de Fukushima Firebonds verbeterde naar een record van 14-21.

Kobe Paras ging ook vijf minuten in de wedstrijd puntloos in Altiri Chiba’s vierde opeenvolgende nederlaag tegen Aomori Wat’s, 78-71, en viel terug naar een 25-9 lei.