Fri. Dec 1st, 2023


deathcore-supergroep De Grote Zes heeft nog geen muziek uitgebracht en heeft al een bezettingswisseling ondergaan.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

Attila zanger Chris Fronzak kondigde aan dat hij de groep verliet en werd vervangen door rancune zanger Darius Tehrani. Fronzak zei zijn drukke persoonlijke leven en strakke schema met Attila zou de groep tegenhouden, en treedt af om ruimte te maken voor teheran.

“Ik heb een geweldige tijd gehad met De Grote Zes. Dit project is veel meer geëxplodeerd dan iemand van ons ooit had kunnen voorspellen,” zei Fronzak. “Maar tussen Attilamijn persoonlijke inspanningen en mijn gezinsleven, ik heb echt geen tijd of moeite meer om me op dit project te concentreren en ik wil de jongens niet tegenhouden.

“Daarom kondig ik aan dat ik stop De Grote Zes, en ik wil alleen maar zeggen dat ik alle steun van iedereen daar enorm waardeer. Het betekent de wereld voor mij en ik hou van je.”

De Grote Zes gaf ook een eigen verklaring af, waarin stond: “Aankondiging: we zijn ongelooflijk verheugd om aan te kondigen Darius als nieuw lid van De Grote Zes! Darius actie zal ondernemen Frons en we zijn erg enthousiast over de toekomst. Geef hem een ​​warm welkom en blijf op de hoogte voor extra tracks en nieuws!”

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

De Grote Zes en nu:

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om een ​​dagelijkse update te ontvangen met al onze koppen.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover