Mon. Sep 25th, 2023


All American Seizoen 5 Aflevering 16 was natuurlijk de wederopbouwfase van GAU. Dat is echt wat er aan de hand is met Jordan en Spencer bij GAU. En natuurlijk hebben ze enkele ideeën uit het Billy-handboek over hoe te praten met sommige mensen die kansen hebben gemist en domme dingen hebben gedaan die hen een grote kans hebben gekost om naar de universiteit te gaan en de top van de grote competities te bereiken. en dingen zoals dat.

Dus het was cool, want in deze aflevering namen ze Billy’s draaiboek over mensen tweede kansen geven. En ik ben echt blij dat ze dat in deze aflevering hebben gedaan. Jordan en Spencer zouden problemen kunnen hebben. Ja, coach Kenny vindt het misschien niet leuk dat deze man vier jaar niet speelt en dat deze man een record heeft.

Maar ik vind dat ze een tweede kans verdienen. En ik denk dat we ze moeten uitnodigen, hoewel het slechts een uitnodiging is als het om deze tests gaat.

Ze nodigden hen uit, ook al zeiden ze: “OK, er zijn geen garanties, maar ik vind toch dat we ze kansen moeten geven. We zouden ze een kans moeten geven en dan zouden we Coach Kenny moeten laten zien dat het de moeite waard was en dat we het hebben gedaan en dat we potentieel in hen zien.

All American seizoen 5 aflevering 16 review

Ik denk dat er meer aan de hand is met het verhaal over de man die de plaat had. En uiteindelijk vonden we de man die het record had, en hij brak het en betrad het record. Hij had ook een wapenlading op zijn palmares. Maar hij deed dat allemaal omdat zijn moeder en zus dakloos waren, en hij deed wat hij deed om te overleven.

All American Seizoen 5 Aflevering 16
Spencer met de man met de plaat (CC: CW)

Ook al zegt hij dat hij spijt heeft van wat hij heeft gedaan, op dit moment helpt hij jonge atleten in zijn sportschool om het goed te doen en hen slimme beslissingen te laten nemen, zodat hij ze naar de universiteit kan sturen en ze kan brengen waar ze moeten zijn. Het is lovenswaardig dat die man zegt: “ook al is mijn droom voorbij, ik kan nog steeds een nieuwe droom vervullen en ik kan nog steeds aan mensen geven en mensen helpen zodat ze hun dromen kunnen vervullen”.

En ik hou ervan hoe Spencer is; hij geeft deze man een tweede kans door te zeggen: ‘Je had een tweede kans moeten krijgen. Niemand mag verantwoordelijk worden gehouden voor het nemen van een stomme beslissing. Trouwens, de enige beslissing die je voor mogelijk hield, was je gezin helpen.’ Dus ik ben blij dat onze jongen Spencer het voor hem deed en bereid was naar het verhaal van deze man te luisteren en iemand een tweede kans te geven.

Alsof iemand ooit een kans heeft genomen op Spencer, Billy, en kijk nu naar Spencer. Ik bedoel, Billy nam een ​​gokje met hem, en kijk waar Spencer nu al deze geweldige dingen doet en naar de NFL gaat. Hij doet iets terug voor Billy door iemand anders een kans te geven, een tweede kans zodat ze kunnen slagen in het leven en zodat ze naar de universiteit kunnen gaan, zodat ze hun grote dromen kunnen waarmaken die ze ooit hadden om het te maken in de NFL. .

Een tweede kans geven aan een man die al jaren inactief is

Toen kreeg de andere man met wie Jordan sprak uiteindelijk een kind, en coach Garrett veegde ze zo goed als weg en bracht hem zo goed als waar hij op het punt stond te tekenen om bij GAU te komen. Maar in de praktijk veegt Garrett ze min of meer terzijde en zegt: “Oh, dit gebeurt niet” vanwege het feit dat hij een kind heeft.

Hoewel hij al vier jaar niet heeft gespeeld, is Jordan er vrij zeker van dat deze man een kans verdient, want hij zou nu in ieder geval in de NFL zitten. Ik bedoel, in die vier jaar dat hij geen voetbal speelde, was er een kans dat hij in de NFL zat. Hij zei: “Ik wil deze man een tweede kans geven.”

All American seizoen 5 aflevering 16 review
De man met het kind (CC:CW)

Dus ik vind het geweldig hoe ze de lessen leren die Billy hen heeft geleerd, en ze halen het uit hun draaiboek. Ik hou daarvan; het is als metaforisch en fysiek. En ik vind het geweldig dat ze daarvoor hebben gekozen.

Coach Kenny hield er niet van om tweede kansen te geven.

Ik vond het niet leuk dat coach Kenny er zo tegen was. Hij zei: “Ze zijn vervaagd, ze zijn nu te oud en ze kunnen dit niet.” Hij was praktisch niet bereid om ze een tweede kans te geven. En ik keek er zo naar uit dat die man een plaat zou hebben. Hij was niet eens bereid uit te zoeken waarom die man een strafblad had. Spencer zei: “Waarom zoek je niet uit waarom hij het dossier heeft?”

Uiteindelijk onderzoekt hij waarom de man het dossier heeft. Maar hij was niet bereid om te zien wat Spencer en Jordan wilden zien en om het feit te zien dat hij deze jongens een tweede kans gaf. En dat is het grote.

Het is tegenwoordig zo moeilijk als mensen domme fouten maken, of als er iets gebeurt, en niemand bereid is om contact op te nemen en iemand een tweede kans te geven. En het feit dat ze bereid zijn om dat te doen en dat ze die les van Billy hebben geleerd, is ongelooflijk.

Ik vond het gewoon vreemd dat de trainer ze geen kans wilde geven. Hij zei: ‘O, dat is geen uitnodiging om dat te doen. Deze jongens zijn klaar en ze kunnen dit niet doen.” Toen ze uiteindelijk kwamen opdagen, zei hij: “Ik wil de harten van die jongens ook niet opnieuw breken.”

Coach Kenny zei dat Spencer en Jordan het laten lijken alsof er geen garanties zijn, “maar je bent bereid om ze hier te laten komen, en het is alsof ze hun dromen zijn ontgroeid en andere dingen gaan doen. . En nu is het alsof, als ze het nu niet snappen, ik ze moet vertellen en hun hart moet breken dat ze dit allemaal voor niets hebben gedaan.”

All American seizoen 5 aflevering 16 review
Coach Kenny (CC:CW)

Maar in feite kenden ze het risico om deze selectie binnen te gaan om GAU te vervangen. Ze kenden het risico van geen garanties, maar ze hielden van het idee dat iemand het hen vroeg en hen een tweede kans gaf.

Dat is wat Kenny niet begreep. Hij zei: “Je geeft ze een tweede kans…”. Ja, ze weten dat er geen garantie is, maar het is een kleinigheid dat je ze een tweede kans geeft die niemand ze heeft gegeven, en mensen hebben ze gewoon de rug toegekeerd.

Coach Kenny heeft het eindelijk begrepen

Coach Garrett heeft die kerel genaaid met wie Jordan aan het praten was en hij maakte de andere kerel bang die dit absoluut moest doen om te overleven en zijn moeder en zus te helpen overleven, en hij deed iets stoms. Maar niemand was bereid om het vanuit zijn perspectief te zien en hem een ​​tweede kans te geven, maar ze zijn bereid om het te doen.

Ze vervullen letterlijk de nalatenschap van Billy, maar maken ook hun eigen nalatenschap. En het is net als de levenslessen die Billy hen heeft geleerd die ze gebruiken, en daar hou ik gewoon van in All American seizoen 5, aflevering 16.

Zoals ik al zei, ik vond het niet leuk dat coach Kenny er totaal tegen was. En natuurlijk toen hij zag hoe ze de roest van ze verwijderden terwijl ze op het veld bezig waren met waar ze goed in zijn. Hij zag waar Spencer en Jordan het over hadden en was bereid om ze zover te krijgen dat ze het accepteerden en ze een studiebeurs gaven.”

All American Seizoen 5 Aflevering 16
Coach Kenny met Spencer (CC:CW)

Dus ik hield gewoon van dat aspect van die aflevering waarin ze Kenny lieten zien dat je de kleine dingen doet. Het is dat ze weten dat er geen garantie is, maar ze wilden dat iemand naar hen toe kwam en zei: “Ik wil je nog een kans geven om je dromen waar te maken.”

Dat is wat ze Kenny probeerden te laten zien dat wij de mensen moeten zijn die mensen een tweede kans geven, omdat niet veel mensen ons een tweede kans zullen geven in deze wereld. Dus ik vind het geweldig hoe ze de boodschap van Billy hebben overgenomen en het min of meer uit zijn draaiboek hebben gehaald.

Geduld om na te denken over de nalatenschap van haar ouders

Layla, Patience en Olivia gaan uiteindelijk naar Skye en een soort van ‘hoe te overleven op internet als influencer’. En het was erg goed; Ik begreep waarom Patience en Layla vooral naar Patience gingen omdat Patience weg moest van Nico en de hele gekke situatie. Dus ik begreep waarom, oké, dit ‘hoe te overleven op internet als een influencer’-ding dat Patience een influencer is omdat ze een zangeres is en dat soort dingen.

Dus ik hou van het aspect ervan dat heel goed met elkaar verbonden is. En ik hou ook van het feit dat Layla probeerde weg te komen van het feit dat ze naar labelontwerpen keek en hoe ze in de Keaning-nomenclatuur paste en haar label hernoemde. Ze wil een groot feest geven om het label een andere naam te geven en een soort logo voor de naam Keening proberen te bedenken.

Maar ze komt er niet uit. Ze heeft in zekere zin het gevoel: ‘Omdat ik de naam Keening niet eerder kon hebben, bouwde ik met haar naam voort op de nalatenschap van mijn moeder. Maar nu ik de naam Clay terug heb, heb ik het gevoel dat ik die laat vallen en de naam Keing aanneem; Ik zal mijn moeder teleurstellen.

All American Seizoen 5 Aflevering 16
Geduld zingt voor een meisje (CC: CW)

Maar als ik de naam van mijn moeder behoud die ik gebruikte voor het label dat ik zelf heb gebouwd, heb ik het gevoel dat ik mijn vader onderwerp en heb ik het gevoel dat ik Clay zonder reden om de naam heb gevraagd.

Dus ze is een beetje in de war, “hoe laat ik niemand in de steek, en waar is het middengebied waar ik hun beide nalatenschap kan volgen en mijn eigen nalatenschap kan maken en ook de nalatenschap van mijn beide ouders levend kan houden. Waar is de middenweg? Waar kan ik voelen dat ik mijn ouders eer?”

Geduld zingt voor een meisje

Maar als ze naar Skye’s grote toespraak gaan die ze hield, zien ze uiteindelijk iemand die een quinceanera eet, en ze zullen een dag iemand anders zijn. Dus uiteindelijk gingen ze ervoor, en het was grappig omdat een van de meisjes die bij de quinceanera was, uiteindelijk Patience opmerkte.

Nadat ze Patience had opgemerkt, zei het meisje: ‘Oh mijn god, mijn ouders hebben me patiënten gegeven. Zing je voor mij? Ze gaat voor ons zingen.” En Patience is als: “Oh, dat zou ik doen. Ze is schattig, en ze is een fan, en dat zal me een beter gevoel geven’ over hoe ze zich zo slecht voelt over hoe mensen naar haar kijken over de hele video over vuur en ijs en sommige mensen houden niet van de nieuwe Patience en sommige mensen houden van de nieuwe Patience.

En ze doet het min of meer zodat ze niet nadenkt over wie haar leuk vindt en wie niet. En het feit dat dit kleine meisje haar leuk vindt en dat geeft haar een beter gevoel.

All American seizoen 5 aflevering 16 overzicht

Ik heb echt genoten van All American seizoen 5 aflevering 16; het was echt een goede aflevering. Het zou heel interessant moeten zijn om te zien hoe het seizoen afloopt, want we hebben nog veel dingen te doen voor het einde van het seizoen, vooral met de Miko-situatie. Er is dus nog veel aan de hand met Miko die Patience bespioneert, en Patience weet het nog niet. Dus dat is waarschijnlijk het grootste waar we mee bezig zijn.

All American seizoen 5 aflevering 16 samenvatting
Coop met geduld zingt (CC: CW)

Ik zou zeggen dat het JJ-ding veel groter is omdat ik dit snel moet oplossen, vooral nadat hij bijna stierf. Ik heb dit veel meer nodig dan dat het moet worden opgelost met de hele Mico-situatie. Dit is ondergeschikt aan wat er met JJ aan de hand is. Persoonlijk is dat hoe ik me voel, maar ja, jongens denken. Laat me weten wat je van deze aflevering vindt.

Laat me weten wat je een beetje boos maakte over deze aflevering en of je ergens last van had. Vooral voor mij was het zeker iets met JJ. Ik heb medelijden met dit personage omdat hij een van mijn favoriete personages is, en ze hebben hem in de loop van het seizoen genaaid.

Beoordeling hierboven: ⭐ 3,6/5

Lees ook: Hoe bekijk je alle Amerikaanse afleveringen van seizoen 5 online?

By admin