Sun. Oct 6th, 2024

De Vanderbilt Commodores behaalden op zaterdag de grootste overwinning in de geschiedenis van het programma, door het nummer 1 gerangschikte Alabama te verslaan met een marge van 40-35.

Vanderbilt leidde van start tot finish, scoorde 13 punten in de eerste acht minuten van de wedstrijd, inclusief een pick-six van Randon Fontenette. Hoewel Alabama op sommige momenten terug wist te komen in de wedstrijd en dichterbij wist te komen, slaagde het er nooit in om de leiding te nemen en maakte eenvoudigweg te veel fouten gedurende de wedstrijd om bij te blijven.

Het had ook geen antwoord op Vanderbilt quarterback Diego Pavia, die zijn team leidde met een moedige, vastberaden inspanning die enkele grote plays met de wedstrijd op het spel omvatte.

Een van zijn grootste plays was deze 36-yard touchdown pass naar Junior Sherrill op een 4th-and-1 play om de Commodores een voorsprong van 30-21 te geven laat in het derde kwart.