8 nieuwe albums die je nu zou moeten horen: Overmono, RP Boo, Madison McFerrin en meer


RP Boo kreeg internationale bekendheid met hun archiefalbum uit 2013, Nalatenschapmaar het gewelf van de voetenwerkpionier blijft diep. Legacy deel 2 brengt tracks samen die de producer uit Chicago maakte tussen 2002 en 2007, waarvan vele onbekend. Hij maakte de single “Pop Machine” terwijl hij bij een benzinestation in Chicago werkte, waar een defecte automaat, nadat hij het geld van een klant had ingeslikt, “Werk!” begon te blaffen. wanneer hij op een knop drukte. “Wat mij inspireert om door te gaan, is te zien hoe mensen zoveel plezier beleven aan het bewegen op de dansvloer en het spelen van muziek die een herkenbaar onderdeel van mijn leven is”, zei RP Boo in persmateriaal. “Ik ben er één mee.”

Luister op Apple Music
Luister op Spotify
Luister op Tidal
Luister op Amazon Music
Luister/koop op Bandcamp
Koop bij Rough Trade


Madison McFerrin: ik hoop dat je me kan vergeven [MadMcFerrin Music]

Madison McFerrin onderzoekt trauma’s en triomfen in ik hoop dat je me kan vergeven, hun eerste volledige studioalbum. De zangeres en producer kondigde de LP aan met ‘(Please Don’t) Leave Me Now’, een nummer dat ze schreef over het ongedeerd overleven van een ernstig auto-ongeluk. McFerrin noemde de single “God Herself” een “self-empowerment bop”, en haar vader, de gevierde zanger Bobby McFerrin, verschijnt ook op het album. ik hoop dat je me kan vergeven het bevat ook “Stay Away (From Me)”, dat McFerrin vorig jaar als single uitbracht.